Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το πρώτο επεισόδιο του Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

*
Μπορεί οι Star-Lord, Drax, Rocket Racoon, Gamora και Groot να αργούν κάπως να έρθουν στην μεγάλη οθόνη με το επερχόμενο Guardians of the Galaxy Vol. 2, όμως η Telltale δεν θα σας αφήνει με άδεια χέρια. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως το πρώτο επεισόδιο του Guardians of the Galaxy: The Telltale Series με τίτλο “Tangled Up in Blue” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου για PS4, Xbox One, PC, iOS και Android. Μετά την αρχική κυκλοφορία του επεισοδίου σε ψηφιακή μορφή θα ακολουθήσει και η έκδοση retail, που θα περιέχει το πρώτο επεισόδιο καθώς και το season pass για πρόσβαση και στα μετέπειτα επεισόδια. Η φυσική μορφή του τίτλου αναμένεται να κυκλοφορήσει -παγκοσμίως- στις 5 Μαΐου του 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*